The Runaways (2009)
+6
VeEee
KStewFan
Chrisssinka
LaDy Sanna
Nikushka
caroba
10 posters
:: Kristen Stewart :: Filmy :: The Runaways
Strana 1 z 4
Strana 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
The Runaways (2009)
The Runaways
Rola: Joan Jett
Réžia: Floria Sigismondi
Scenár: Floria Sigismondi
Premiéra: 2009
Žáner: dráma/hudobný
Hrajú: Kristen Stewart
Summary: Životopisný film o teenage kapele zo 70-tych rokov - The Runaways. Kristen stvárni legendárnu Joan Jett ( ktorá ma na svedomí hity I love Rock&Roll a Bad reputation), ktorá bola charizmatická gitaristka a vokalista v kapele. Speváčku Cherry Currie zahrá Dakota Flanning.
caroba- Temný admin
- Počet príspevkov : 31
Re: The Runaways (2009)
Na tento film sa neuveriteľne teším a to nie iba kvôli tomu, že tam bude Kris Ale zbožňujem filmy o kapelách a niektoré piesne od Joan zbožňujem
aj ja sa na TR strašne teším ... autobiografické filmy som vždy mala rada ... a o to viac že Joan je jedna z mojich oblúbených speváčok
úprimne povedané, o The Runaways som v živote nepočula kebyže to Kris netočí, asi by to tak zostalo
no vidíš, ty aspoň o Joan, ja ani to nie, a pritom takú tú hudbu mám rada z "tých čias"
Joan mi utkvela v pamäti s pesničkou I love rock´n´ roll preto ju poznám inak by som ju ani ja nepoznala
ja som počula od Joan iba tú pesničku I love Rock' n' Roll ale tak som zvedavá na celý film a určite si ho rada pozriem
najviac sa teším na Stew, keď bude hrať na gitare alebo spievať pretože ona má nádherný hlas
najviac sa teším na Stew, keď bude hrať na gitare alebo spievať pretože ona má nádherný hlas
No já nevim, mě se nelíbí ten její účes v tom filmu, ale určitě se na něj někdy pak kouknu ješt si to promyslím
Chriss: áno spieva to Joan, ale ked Britney Spears spravila cover tej piesne, som si iba povedala OMG!!!!!!!
ja ju tiež poznám díky Britney a potom díky pár iným coverom ja moc na tento klasický rock nie som ale ten jeden song od nej je dobrý
ja som na tie staršie skladby, ale nikdy som nepočula nič od ženských, asi to bude tým, že otec počúval vždy len chlapské kapely
to ja ked ide o kapelu tak pocuvam len muzske skupiny
aky styl to robila ta Joan??
aky styl to robila ta Joan??
Joan robila rock
ja tiež počúvam väčšinou mužské kapely ale nájdu sa aj výnimky u mňa
ja tiež počúvam väčšinou mužské kapely ale nájdu sa aj výnimky u mňa
tu pesnicku asi pozna kazdy ale ja som vlastne ani nevedela kto ju spieva takze som Joan ani jej skupinu vobec nepocula a tiez by to tak ostalo keby kris netocila ten film, tak ale uz som si stiahla nejake tie pesnicky a niektore su fakt dobre takze sa na ten film neskutocne tesim a hlavne ako bude kris spievat a hrat na gitare to bude krasne
kris- Vampire
- Počet príspevkov : 717
presne tak, to pozná asi každý, ale väčšinou len tie najnovšie verzie, tá mladšia generácia ani nehovorím vďaka Kris už viem, kto to naspieval v origináli
kris mozme dakovat za vela
kris- Vampire
Ja sa na film neskutočne teším Pieseň I Love Rock´N´Roll milujem. Ale o tejto kapele som nikdy nepočula, až potom... a keďže tam hrá Kristen tak som absolútne šťastná. A hudobné filmy mám neskutočne rada.
Aj keď Krisin účes no... ešte som si naň úplne nezvykla, ale čo som videla fotky z filmu, tak tam vyzerala úžasne. Z filmu... ehm... z natáčania, prepáčte
Aj keď Krisin účes no... ešte som si naň úplne nezvykla, ale čo som videla fotky z filmu, tak tam vyzerala úžasne. Z filmu... ehm... z natáčania, prepáčte
Stormy- Crew
- Počet príspevkov : 232
ani ja som o The Runaways nepočula ... ale o Joan áno, má skvelé skladby a jej cover piesne Love hurts od Nazarett, je geniálny ... strašne sa teším na tento film
ja sa brutalne teším na jej tvrdu rockovu postavu Joan normalne chcem vidiet Kris ako drsnačku a rebelku normalne som zvedava
inak teším sa tiež na jej spev pretože ona moc nerada na verejnosti spieva
inak teším sa tiež na jej spev pretože ona moc nerada na verejnosti spieva
nerada na verejnosti spieva? tak to som nevedela, ale spieva pekne som teda zvedava ako to zvladla v tomto filme, a to bude fakt brutal kris ako tvrda rockerka, aj ja sa neskutocne tesim, bude to pecka
kris- Vampire
Ja neviem ako spieva Nedali by ste sem nejaký link, alebo by ste mi ho neposlali PM-kou? Viete, nikdy som ju nepočula
Ale aj ja sa teším nehorázne na film, až si myslím, že je to protizákonné
Ale aj ja sa teším nehorázne na film, až si myslím, že je to protizákonné
Stormy- Crew
- Počet príspevkov : 232
Strana 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Welcome to the Rileys (2009)
» Adventureland (2009)
» New Moon (Nov; 2009)
» Eclipse (Zatmenie; 2009)
» Kristen at MTV Movie awards 2009
» Adventureland (2009)